Világítás nélkül is lehet esküvő

Emlékszem, kiskoromban mindig volt otthon működő taktikai lámpa, és gyertyák is minden szobában, mert sokszor elment az áram. A másik helyszín, ahova mindig vittünk magunkkal taktikai lámpát, azok a sátras kirándulások voltak ahova a családdal vagy osztálykirándulás keretében mentünk, mert az erdőkben olyan helyeken kempingeztünk, ahol nem volt köztéri világítás. Nem is gondoltam, hogy a hétköznapok során más szituációban is jól jön.
De aztán voltam egy esküvőn, ahol az egész plafonon égősor futott, a DJ hozott surló és színes lámpákat a táncparkettre, nagyon hatásos volt az összkép. De a buli közben egyszer csak elment az áram!

Az a szerencse, hogy a ceremóniamester szuper talpraesett volt, nagyon gyorsan és jól kezelte a helyzetet, így nem ült le a buli míg vártunk a megoldásra, hanem a násznéppel játszott egy kvízt a sötétben, és utóbbi csak még érdekesebbé és viccesebbé tette a dolgot! Minden férfit arra kért, hogy hozzák be a taktikai lámpákat az autókból, és megvilágította a pár tagjait, akikkel kapcsolatban feltett kérdéseket, és amögé kellett beállni, akit a helyes válasznak gondoltunk. De ez nem ment olyan egyszerűen a sötétben botorkálva, úgyhogy nagyon jókat nevettünk közben! Mivel jó ideig eltartott, míg vissza tudták kapcsolni a fényeket és a zenét, a ceremóniamester kiosztott nekünk csillagszórókat és öngyújtókat, sorfalba állított minket, így a fotós csodás képeket tudott készíteni!

Így végig le voltunk foglalva, és vidáman folytattuk a bulit, miután visszajött az áram!

ceremóniamester