Taktikai megvilágosodás

Eddigi csekély földi életem során több olyan nehézségbe is ütköztem már eddig, amiről a legmerészebb képzelgéseimben sem gondoltam volna, hogy valaha fogok: ilyen volt például, amikor az egyik bölcsességfogam nyolc évnyi bujkálás után gyermekien úgy határozott, hogy hirtelen utat tör magának, vagy amikor barátommal azzal szembesültünk, hogy a vízórát lehetetlenség hétköznapi világítással leolvasni. Már a megközelítésének körülményei sem kimondottan nevezhetők ideálisnak: a fürdőszoba egyik legrejtettebb zugában helyezkedik el, a tisztítószerek hadserege, illetve egy igencsak megviselt polc takarásában. Az adatokat azonban kéthavonta be kell diktálni, különben a főbérlő kitekeri a nyakunkat, hogy finoman fogalmazzak. Ezt mindenképpen meg akartuk előzni, szóval nekiálltunk ötletelni. Így akadtunk rá a taktikai lámpára, amely kis méretének és sokoldalúságának köszönhetően rá tudtunk világítani a vízórára, és a főbérlő sem égetett meg minket az inkvizíció lángjaival.

Hasonlóan zűrös helyzet alakult ki, amikor egy váratlan családi meghívás miatt villámgyors autómosásra kényszerültünk. Ráadásul olyan szerencsés területén lakunk a városnak, ahol egyetlen autómosó sem található több kilométeres körzetben, mi pedig nem eshettünk neki vizesvödrökkel, mivel az utcán parkolunk, és a többi autó tulajdonosa valószínűleg nem díjazta volna annyira ezt az elmés tevékenységet. Így elkezdtünk keresgélni, hátha belebotlunk egy száraz autómosás megoldásba. A taktikai lámpa esetéhez hasonlóan, itt is az internet hozta meg a feloldozást: rábukkantunk a safetywash.hu nevezetű oldalra, számunkra rendkívül szimpatikus autómosási eszközökbe és módszerekbe nyerhettünk bepillantást.

Már maga a weboldal is a profizmusról árulkodott, ezért lelkesen belevetettük magunkat a rengeteg olvasnivalóba. Jó volt tapasztalni, hogy van egy olyan cég, aki ennyire törődik azzal, hogy környezettudatos termékeket értékesítsen. El is döntöttük, hogy teszünk egy próbát a Safety Wash termékeivel. Lehet, hogy a korszerű technológia valóban képes arra, hogy hatékony és környezetbarát is legyen egy autótisztító termékcsalád?

Mindössze annyi dolgunk volt, hogy beszerezzük a külső tisztító alapcsomagot, a vízmentes autótisztítót, illetve waxot, valamint a SAFETY WASH száraztörlő kendőt, elvégezzük a gyors „mosást”, aztán indulhatunk is a családhoz. Csodával határos módon ez sikerült is, megszereztük a tisztasághoz szükséges kellékeket, és lenyűgöző élményben volt részünk: a SAFETY WASH termékeinek köszönhetően úgy ragyogott az autónk, mint még azelőtt soha. Sőt, a látvány még nem minden: olyan illatos lett a száraz autómosás következtében, mint a kora tavaszi levegő a belvárosi parkokban. A végeredményt a családunk is megjegyezte, és érdeklődve kérdezgettek minket, hogy mi a titkunk? A város közepén, hogyan tudtuk ilyen makulátlanra tisztítani az autónkat?

Bevallottuk, hogy a SAFETY WASH érdeme ez a tisztaság. Ezután részletesen ecseteltük, hogy hogyan találtunk rá a Safety Wash termékeire, és hogy miket tapasztaltunk a száraz autómosás közben. Érdekes volt azt tapasztalni, hogy milyen könnyen rá lehet kapni a száraz autómosásra: sokkal egyszerűbb és gyorsabb folyamat, mint az „eredeti”, vizes megoldás. Gyors, környezetbarát, gazdaságos és nem úgy néz ki utána az utca, mintha árvíz sújtotta terület lenne. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Safety Wash termékeit!