Taktikai lámpáért mentem, porszívóbérlésben segítettem

Egészen kiskoromtól imádtam szervezkedni és intézkedni, ennek megfelelően meglehetősen aktív életmódot folytattam felnőttként is, kirepülve a családi fészekből és előszeretettel rohangáltam akkor is, ha a párom valamit nem tudott elintézni. Ő pedig elég sokat rendelgetett innen-onnan, és mivel megszállottja volt a mindenféle katonai, taktikai felszereléseknek – szerinte nem, szerintem pedig ha hetente kell mennem dolgokért, mert ő épp nem tud elszabadulni, az kezd ehhez az állapothoz közelíteni -, gyakorta én mentem a kedvenc üzletébe például csomagot átvenni. Ott már ismertek mint a rossz pénzt, hiszen valóban gyakori vendég voltam , köszönhetően össze is barátkoztam ott pár sráccal. Egy ilyen alkalommal épp taktikai lámpáért szalajtott el kedvesem, tehát egyenes utam vezetett oda: a kért termék keresgélése közben pedig szóba elegyedtem az akkor ott lévő eladóval, Danival és mindenféléről szó esett – többek között az is, hogy anyósjelöltje hosszas tűnődés után arra jutott, hogy üzlethelyisége már szükség lenne egy ráülős porszívó bérlésére.

Nem is azonnal jutott eszembe a megoldás, hanem csak a távozásomkor, így vissza is szaladtam vele megosztani az ötletemet: egy barátnőm épp nemrég volt hasonló szituációban és akkoriban nagyon lelkesen mutogatta a “jelölteket” a bérlésre, de végül számára is meglett a tökéletes ráülős porszívó a Greenway Magyarország jóvoltából és azóta sem egyszer említette, hogy mennyire elégedett a szolgáltatásaikkal és magával a termékkel is, pedig ő bizony aztán felettébb kritikus alkat és jó ideje használatban van a ráülős porszívójuk. Tőle csupa-csupa pozitív dolgot hallottam a bérelt gépről: egyrészt nagyon strapabíró és időtálló, másrészt számos remek funkcióval rendelkezik, kezdve azzal, hogy sem a kemény sem a puha padló nem jelent neki akadályt.

Persze ahhoz, hogy ez ilyen hatékony legyen, magas minőségű tervezői munka volt a háttérben: a gép speciális kialakítású, elhelyezésű hengerfejekkel és vákuumturbinával rendelkezik, ennek köszönhető az, hogy a nagyobb szennyeződések sem problémásak. Digitális motorral rendelkezik, amely szintén a magasabb hatásfok elérését szolgálja, illetve a könnyebb, automatább kezelhetőséget; de a várható élettartamot is javítja, szóval tényleg sok szempontból ideális. Ami abszolút kiemelendő, az még az az úgynevezett “TASKI suttogó technológia”: a nevében is benne van az egyik funkciója, azaz az, hogy hihetetlenül halk a méretei ellenére, ez pedig az egyedileg megoldott légáramlás-kialakításnak köszönhető – ez egyébként abban is szerepet játszik, hogy a lehető leginkább javuljon a levegő minősége is, tehát igazából még egészségügyi szempontokból is megfontolandó ennek a gépnek a bérlése.

De hogy ne csak a gépről meséljek, elvégre az is fontos, hogy milyen a cég hozzáállása a z ügyfelekhez: jobbat nem is lehet keresni! Rendelkeznek egy úgynevezett “full szerviz szolgáltatással”, ami számomra abszolút egyedülállónak tűnik a piacon, de legalábbis nem láttam még ehhez hasonlót sem a szolgáltatók körében. Ez egy egyedi bérleti konstrukció, amely magába foglalja azt, hogy amennyiben szükséges, 24, de adott esetben akár 12 órán belül ingyen-bérmentve kiszállnak, a javíttatás sem kerül plusz költségbe – akkor sem, ha alkatrészcserére van szükség. Persze arra is van esély, hogy bármilyen jól gondolja is át az ember, milyen gépre van szüksége, mégsem dönt megfelelően vagy utólag történik olyan változás, ami miatt cserére lenne szükség: a Greenwaynél ez sem gond, mert a bérlési idő alatt is ingyen cserélhető a bérelt gép, amelyeket egyébként szintén plusz költség nélkül házhoz is szállítanak.

Természetesen Daninak így azonnal őket ajánlottam – néhány látogatással később kiderült, hogy ötletem annyira bevált, hogy ő maga az anyósjelöltje kedvence lett, mert a Greenway szolgáltatása és a bérelt ráülős porszívó is tökéletesen elnyerte a tetszését!