Taktikai lámpa világított rá, hogy klímára van szükségünk

Nemrég költöztünk be új építésű házunkba és nagyon élveztük a dolgot. A gyerekek egyik este katonásdit játszottak és taktikai lámpákkal rohangáltak fel-alá. Végül minket is bevontak a játékba, ami roppant izgalmas volt, hiszen még alig ismertük a belteret. Nyár vége volt már, viszont arra kellett rájönnöm, hogy irtó meleg van még az esti órákban is. Amíg a gyerekek elől bujkáltunk, férjemmel az egyik sarokba arról beszélgettünk, hogy mégis milyen rendszerrel kellene lehűteni lakásunkat.

Végül, mikor már a gyerekek is megérkeztek, megegyeztünk abban, hogy egy klíma rendszer mindenképpen hasznos lenne számunkra. Másnap rögtön rá is kerestem a neten és nem kellett sokáig nézelődnöm, mire rátaláltam egy oldalra, ami nagyon szimpatikus volt: Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! – klimaglobal.eu.

Persze minket elsősorban a klíma érdekelt, ezért a fülre kattintva rengeteg információhoz tudtam hozzájutni. Elsősorban több kérdés is felmerülhet klíma vásárlásakor. Laikusként, én ezekről a dolgokról mit sem tudnék ha mindez nincs leírva a weboldalra. Például azt sem tudtam, hogy a klíma működési elve az, hogy gáz párologtatása megy végbe, mely hőelvonással jár és ezáltal hűl le a levegő a helyiségben.

Több féle klíma közül is lehet választani. Mono klímát ha csak egy szobát vagy kis lakást szeretnénk hűteni. Multi klímát, ha nagyobb házunk van és egy rendszerhez több beltéri egységet is szeretnénk csatlakoztatni. Klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól! Persze ekkor már tudtam, hogy nekünk multi klímára van szükségünk, viszont nem is tudtam róla ezelőtt, hogy van ilyen lehetőség.

Milyen fajtái vannak

Az igényekhez és az épület jellegéhez mérten többféle klímaberendezés is elérhető. A mobil klímák hasznosak lehetnek olyan házakban, ahol nem megengedett, hogy falat bontsunk vagy éppen lakást bérelünk és tudjuk, hogy ez csak egy ideiglenes megoldás, tudjuk hogy később tovább állunk és klímánkat is szeretnénk magunkkal vinni. A mennyezeti vagy oldalfali klíma az, amit valószínűleg legtöbbször lehet látni. Ezen kívül légcsatornázható vagy parapet klímát is lehet választani.

Mivel ahol ezelött laktunk teljesen más rendszerek voltak kialakítva, ezért arra gondoltam, hogy számunkra a parapet klíma lehet a legalkalmasabb. Azért tetszett meg mert felszerelése könnyű és a multi klíma rendszerhez is alkalmazható. Az is tetszett, hogy a falra szerelhető mint egy radiátor, ami nem volt számunkra idegen.

Könnyű és megbízható

Nekünk az is nagyon fontos volt, hogy garanciális legyen ez a rendszer. A klimaglobal.eu klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés profiktól, ezért nem is volt kérdés, hogy ők szereljék be a rendszert. Mivel annyira szerencsések vagyunk, hogy észak Magyarországon lakunk, ezért ezt ők maguk meg tudták tenni. Viszont akkor sem kell aggódni, ha máshol laksz, mert ők leszállítják a terméket és meg megbízható szerelőt is segítenek találni.

Persze a legkönnyebb módja, hogy megkezdjük otthonunk hűtését, hogy felvesszük velük a kapcsolatot és ajánlatot kérünk. Mindenképpen érdemes előre gondolkodni, hiszen ha valaki tavasz végén vagy nyár elején szeretne klímát, akkor valószínűleg ezzel nem lesz egyedül, mert sokaknak szintén csak ekkor jut eszébe.

A mi rendszerünk is hamar beszerelésre került és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Ez valóban klíma és hőszivattyú értékesítés és telepítés volt profiktól! Mostmár gond nélkül folytatódhat a katonás játék taktikai lámpákkal, hiszen már a nagy meleg ellen nem kell bujkálni.