Taktikai lámpa helyett inkább mást vásároltam

Az egyik legjobb barátomnak közeleg a névnapja, és én szerettem volna neki valami igazán szívhez szóló ajándékkal meglepetést okozni.

Sokat szeret túrázni, ezért arra gondoltam, hogy egy taktikai lámpával lepem meg. Mivel nem igazán értek ezekhez, elég nehéz dolgom volt. Ezek olyan masszív szerkezetű lámpák, melyek bírják a gyűrődést, tehát ideális választás azoknak, akik például egy túrára szeretnék megoldani a világítást.

A neten nem tudtam kiigazodni ezek között a lámpák között, ezért úgy döntöttem jobb, ha valami mást találok ki.

Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha valamilyen kedves kis fénykép lenne a barátom meglepetése?

Általában mindent az interneten intézek el, és most sem akartam másképpen tenni. Így vezetett az utam a sooters.hu szolgáltatója felé, akikről nagyon hamar egy pozitív kép rajzolódott ki bennem. Ha fényképről van szó, akkor náluk jobbat lehetetlen lenne találni ezen a piacon.

A termékeik egyszerűen szenzációsak! És itt nem csak arról van szó, hogy a tökéletes minőségre törekednének, hanem a változatosságról is!

Itt megtudtam, hogy egy fénykép nagyon sok formában létezhet!

Csak néhány példa, hogy miket is készítenek: vászonfotó, puzzle, mozaikfotó stb.

Amit még nagyon szeretek bennük, az ügyfélbarát hozzáállásuk. Náluk mindig a megrendelők igényei az elsődlegesek!

Már a weblapjuk is úgy lett kitalálva, hogy a partnereik kényelmét szolgálja, hiszen ott minden gyorsan és egyszerűen elintézhető.

Például ha szeretnél egy vászonfotót, csak annyit kell tenned, hogy megadod a kívánt paramétereket, és feltöltöd azt a fotót, amivel szeretnéd, hogy dolgozzanak. Az online szerkesztés csak percekbe telik!

Éljetek a nagyszerű lehetőséggel Ti is! Rendeljetek egy szép ajándékot!