Szeretnék saját éttermet nyitni, de csak taktikusan

Apukám egy igazi polihisztor. Csak annyit mondhatok, hogy jelenlegi szakmájának egyik elengedhetetlen kelléke a taktikai lámpa – tőle tanultam mindent, amit ezekről a hasznos szerkezetekről tudok –, de fiatalabb korában dolgozott üzletkötőként is, emellett pedig a családban közös nagy szenvedélyünk a főzés. Tudja, hogy nagyon fontos számomra a blog, de van egy másik, régóta dédelgetett álmom is: szeretnék egy kis családias bisztrót, ami a klasszikus magyar ételeket modern köntösbe bújtatva kínálja.

Mindebben édesapám nem csak inspirál, hanem támogat is. Ő mutatta nekem ugyanis az rdealer oldalát, azzal a gondolattal, hogy ugyan nézzek már szét, mennyibe is kerülne csak a konyhai ipari eszközök beszerzése, a többi berendezésről nem is beszélve. Mivel van vendéglátós végzettségem és tapasztalatom is, nem volt ismeretlen számomra egyik termékkategória sem. Az oldalon ipari konyhai gépeket és kisebb kiegészítőket is beszerezhetünk. A blogjukon szuper cikkeket találhatunk, valamint e-mailben és telefonon is fel tudjuk venni az rdealerrel a kapcsolatot.

rdealer

A kínálatuk elég jónak tűnik, van minden, amit csak el tudunk képzelni – tűzhelyek esetén például válogathatunk francia, elektromos, gázos, indukciós és kerámialapos készülékek közül. De az elektromos és a gázos lapsütők is nagyon menők. Tényleg nagyon sok minden van! A szeletelőgéptől kezdve a grillen át egészen a fagyigépekig… Persze nekem nem fog minden kelleni, de jobb felmérni a terepet.

Helyileg Tapolcán vannak, a vásárlást pedig telefonon vagy személyesen tudjuk intézni náluk. Garancia is elérhető a termékekre, amik lehetnek használtak vagy újak, ezt minden esetben feltüntetik a termékképeknél.

Még azért gyűjtenem kell erre a projektre, de nagyon elszánt vagyok, és ezt részben az apukámnak köszönhetem.