Strapabíró motorgumit kerestem és találtam

Sokszor meglepődöm, hogy mennyi minden van, amiről nem is hallottam, illetve alig tudok valamit. Legutóbb a taktikai lámpával esett ez meg. Eddig valahogy kimaradt az életemből ennek a tárgynak a pontos ismerete. Szerencsére az interneten a legtöbb kérdésemre választ találok, szóval most már nem idegen ez a kifejezés. Igazából elkönyveltem magamban, hogy tulajdonképpen egy strapabíróbb elemlámpáról van szó. Legalábbis, ha nagyon egyszerűen akarjuk magyarázni. Ez egyébként tetszik benne. Nálam a strapabírás, termékek esetében egy nagyon fontos szempont. Nem sajnálok kicsit többet fizetni valamiért, ha tudom, hogy az sokáig ki fog engem szolgálni. Az autógumik és a motorgumik esetében is ezt az elvet követem. Pár hete a motoromra vettem egy pár abroncsot és ott is figyelek a minőségre. A Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire weboldalon szoktam vásárolni. Ott általában mindig megtalálom a megfelelő abroncsot, viszonylag gyorsan és egyszerűen.

Ráadásul nemcsak a megfelelő gumi megtalálása zajlik ilyen könnyedén, hanem a vásárlás menete is, főleg ha a választott termék készleten van. Abban az esetben ugyanis akár már másnak kézhez kaphatjuk a terméket, amennyiben 12:00-ig leadjuk a rendelésünket. Azért ez elég szuper dolog. Mindez nem azért van így, mert egy vagyon lenne a szállítási díj. A Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruház 2000 Ft-ot számol fel szállítási díjnak, amely szerintem teljesen átlagosnak számít a legtöbb szállítási díjhoz képest. Mégis valahol, nem megy ilyen gyorsan a kiszállítás.

Ami még elég egyedi dolog a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webshopnál, az a garancia. Igazából 3 féleképpen találkozhatunk náluk valamilyen garanciával. Az egyik a 2 hónapos garancia, amelyet a náluk vásárolt gumikra adnak. A másik pedig egy 6 hónapos garancia, amely akkor jár, ha náluk végeztetjük el a gumiszerelést. Az utolsó típussal akkor találkozhatunk, ha a megrendelt gumi mérete rossz, vagy pedig szimplán meggondoljuk magunkat, és mégsem szeretnénk a termékeket.

Utóbbival még nem éltem, de az első kettő természetesen ismerős, mert vásároltam már tőlük korábban is, de eddgi még nem csalódtam. Sőt a A Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire csapata annyira elnyerte a tetszésemet, hogy ha tehetem és Budapest környékén járok, akkor beiktatok náluk egy szervizelést is.

Ha esetleg téged is érdekel, hogy mit kínálnak és hogyan dolgoznak, akkor a https://www.motortire.hu/ oldalon jobban megismerhetitek őket.