Nemcsak egy taktikai lámpa világíthat rá a megoldásra!

Ugyan a taktikai lámpa elsősorban a hatóságok számára fontos, de azért én is beszereztem egyet. Nem szeretem az olyan helyzeteket, amikor valami váratlan történik és nincs nálam a megfelelő eszköz. Ezért próbálok minden helyzetre felkészülni, hogy ne érjen váratlan meglepetés. Vagy ha mégis, akkor legyen nálam valami, amivel meg tudom oldani a problémát.

Ezt a taktikát alkalmazom a cégemnél is, aminek köszönhetően rengeteget fejlődtünk az utóbbi időben. Ahhoz azonban, hogy a siker tartós maradjon meg kell tenni a következő lépéseket. Ebben volt nagy segítségemre a szekhelypartner.hu is. Az ő ajánlatukban találtam a legkorrektebbnek a cégalapítás költségeit, ezért számomra egyértelmű volt, hogyha belevágunk a második cég alapításába, akkor hozzájuk fogok fordulni.

De mindenekelőtt szerettem volna felmondani az irodabérlésemet a vállalkozásomnál, és egy székhelyszolgáltatóra bízni a cég székhelyével kapcsolatos feladatokat.

A szekhelypartner.hu tényleg partner a cégalapításnál!

Több okból kifolyólag is igénybe akartam venni a szekhelypartner.hu székhelyszolgáltatás lehetőségét. Egyrészt nagyon magas lett az irodabérlés díja, és tulajdonképpen anélkül is megoldható a cég munkavégzése. Ezenkívül fontos volt számomra, hogy biztosan át legyen véve minden levél és küldemény. Sajnos, nem voltam mostanában mindig az irodában és így több probléma is adódott ebből. A kollégák sincsenek bent rendszeresen, vagy otthonról dolgoznak, vagy kiküldetésen vannak. És az sem egy utolsó szempont, hogy így legalább nem kell ezzel foglalkoznom, hanem fordíthatom másra a figyelmemet. Egyszóval a székhelyszolgáltatás rendkívül praktikus lenne számomra.

Ami pedig már egy nagyobb léptékű dolog, az a cégalapítás, amit az előbb is említettem. Mindenképp olyan cégre akarom bízni ezt a dolgot, akiknél a cégalapítás költségei korrektül vannak meghatározva. Mivel a Székhelypartner ezeknek eleget tesz, ezért (mint említettem) végül őket választottam. Ez egy nagyszerű döntés volt, mert mind a cégalapítás, mind a székhelyszolgáltatásra való átállás simán és problémamentesen zajlott.

A későbbiek során is maximálisan elégedett voltam a munkájukkal. Emiatt mindenkinek ajánlom őket, akiknek fontos, hogy a cégalapítás költségei normálisan legyenek meghatározva, és valóban egy profi, szakmai csapat foglalkozzon a feladattal.