Nem csak a jó taktikai lámpát, de a jó fotóst is meg kell fizetni

Mielőtt megismertem a páromat, azt sem tudtam, hogy eszik- e vagy isszák azokat a bizonyos taktikai lámpákat. Mióta megismerkedtünk, rá kellett jönnöm, hogy bizonyos helyzetekben sokkal jobb, ha az ember rendelkezik legalább egy taktikai lámpával – ilyen például az ő szenvedélye, a túrázás, amit akár extrém körülmények között is hajlandó bevállalni ebben tapasztalt barátaival; így egy-egy lámpára mások számára meglepően nagy összegeket tud költeni, de a biztonságáért abszolút megéri.

Ez nem volt másként akkor sem, mikor várandós lettem és szerettem volna kismamafotózásra menni – meg kellett állapítani, hogy ugyan nem olcsó, de ahogy a taktikai lámpánál, a jó munkát itt is meg kell fizetni. A kismama fotózás árak témáját így mérlegelve választottuk ki a megfelelőt, vagyis Szoboszlai Krisztit, de első sorban az olvasott vélemények, tapasztalatok voltak számunkra mérvadóak, hiszen a minőség abszolút fontos volt a számunkra. Szerencsére nem is kellett csalódnunk: három típusú csomag közül választhattuk ki a számunkra ár-érték arányban leginkább megfelelőt az alap csomagtól egészen a VIP csomagig. Az első még “csak” 12 fényképet tartalmaz, míg a VIP-nél már a csomag része egy professzionális smink és haj elkészítése is egy nagy értékű fotóalbummal, ruhával, plusz ebben már a stúdió bérlése is benne van az árban. A kettő között áll az exkluzív csomag, ahol 24 darab magas minőségben retusált kép kérhető.

Számomra borzasztóan jó és szuper élményt jelentett itt a kismamafotózás: oldott hangulatban, kiváló minőségű képeket kaphattunk, amelyeket azóta is szívesen nézegetünk, mindezt remek kismama fotózás árakon!

kismama fotózás árak