Neked milyen taktikád van az öregedés ellen?

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én általában a hosszútávú megoldásokat keresem. Szeretem, ha valami strapabíróbb, és hosszú évekig kitart. Ilyen a taktikai lámpa is, ugyan drágább,mint egy átlagos zseblámpa, viszont megéri hosszútávon befektetni rá. Ezek a lámpák sem elpusztíthatatlanok, de azért jóval több kell ahhoz, hogy tönkremenjenek, mint pl. átlagos társaiknak. Hasonló megoldásokat keresek az élet más területein is. Szeretem, ha valami jó pár évre kitart. Így a kozmetikumok között is törekszem olyan minőségűt választani, ami hosszú távon is eredményes kezelést ad. Sajnos azonban van, amin már az átlagos kozmetikumok sem segítenek igazán. Emiatt is kezdtem el kutakodni a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban, hátha legalább olyan tartós megoldást találok, mint amilyen strapabíró egy taktikai lámpa.

Így találtam meg egy weboldalon az Ellansé töltőanyagot. Ez napjaink legtartósabb töltőanyaga. Azonnali telítő hatása mellett, tartós is, mert stimulálja a kollagén képződést. A https://plasztika.info.hu oldalon kicsit jobban meg is ismerkedhettem vele. Ott egyszerűen elmagyarázzák, hogy milyen ennek az anyagnak az összetétele. Az alapján, a lényeg, hogy alapanyaga egy speciális gél, amelyben mikrogömböcskék úszkálnak. Az azonnali hatást a gél, a tartós hatást a mikrogömböcskék okozzák. Hatását tekintve a https://plasztika.info.hu szerint a beadást követően 1-3 hónap alatt felépül a teltség, kisimulnak a ráncok. A mikrogömböcskék hatása később jelentkezik, amikor a kollagén termelődés elindult és a kontúrok is teltebbé válnak. Ez okozza a tartós hatást, amely készítménytől függően 1 és 4 év között zajlik. Na, de felmerült bennem az a kérdés, hogy mi történik az Ellansé hatóanyagaival. Végül erre is választ kaptam. Ezek az anyagok lebomlanak és kiürülnek a szervezetből. Az arc több részén is alkalmazható, így az alábbi kezeléseket különböztetjük meg: homlok, halánték, szemöldök környék, orca, orr forma, orrbarázda, marionett, szájzúg, áll forma, állkapocs vonal. A készítmények S, M, L, E jelzéssel szerepelnek a https://plasztika.info.hu-n. Különböző tartósságúak, és eszerint növekszenek az áraik is. 


Nekem újdonság volt ez a kezelés, de első olvasásra igazán szimpatikussá vált. Egész megfizethető ára van, ugyanakkor tartós, illetve nem igényel akkora mértékű beavatkozást. Az oldal is tetszett, könnyen átlátható és érthető. Mivel még maradt pár kérdésem az Ellansé kezeléssel kapcsolatban, ezért felvettem a kapcsolatot a rendelővel, és várom a választ, addig is tovább fogok nézelődni a weboldalukon további kezelésekkel kapcsolatban.