Napelemes lámpa a mamának, talán így lát egy kicsit

És ezt most mindenféle bántás nélkül mondom. Szegény mama már szó szerint alig lát, mert hályog van a szemén, de este nem kapcsol lámpát, hogy lásson elmenni a mosdóig. Így néha jól neki megy mindennek, szóval most gondoltunk egyet anyával, és rájöttünk a megoldásra! Napelemes lámpát adunk neki, így az este szépen világít neki, nem kell semmit kapcsolgatni! Király! Na igen, de a legközelebbi nagy áruházban, vagy én voltam vak vagy pont nem volt olyan napelemes lámpa, amilyet akartam, de a lényeg hogy körül belül egy óra tévelygés után üres kézzel jöttem ki. Nagyszerű!

Jó, akkor irány az internet, és Google a legjobb barátom, mert feldobta a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek hirdetést, és ezzel megmentette a napomat. Csak annyit kellett beírnom, hogy napelem, és már az első oldal alján megtaláltam a tökéletes lámpát, amit akartam! Jó annyi hátulütője volt, hogy nem másnap, hanem az azt követő napon kaptam meg a rendelést, de nagyon elégedett voltam! Persze a szállítás egy nagyon csöppet több volt, mint az átlag (1400 forint, de utánvéttel 1700 forint lett volna), de még így is nagyon megérte, hiszen kevesen szállítanak már másnap.

Persze azért a lámpára figyelünk, hiszen a 14 napos elállás itt is érvényes, mint szinte mindenhol. Hogyha esetleg valami baja lenne, akkor egyből tudjuk cserélni. De egyelőre úgy néz ki, minden a legnagyobb rendben, én pedig ezentúl, ha elektronikát keresek, biztos, hogy a BestMarkt műszaki áruház – elektronikai és informatikai cikkek webáruházát fogom először megkeresni. Ha esetleg nektek is hasonlóra lenne szükségetek, ne habozzatok, kattintsatok!