Mindig legyen nálad taktikai lámpa!

médiaszerver használati díj

Egy fontos tanács az egyik kedvenc tanáromtól: mindig legyen nálad taktikai lámpa. Először nevettem ezen a megszólalásán, de néhány alkalommal valóban jól jött, hogy tartok egy taktikai lámpát a csomagtartóban.

Amiről még rengeteget mesélt az a médiaszerver használati díj volt. Ez annak kapcsán merült fel, hogy egy alkalommal az iskola megbízta az interneteskozvetites.hu-t egy iskolai esemény közvetítésére.

Az interneteskozvetites.hu a leghatékonyabb választásnak tűnt az iskolai esemény közvetítésére, hiszen így a szülők, tanárok és diákok is könnyedén követhették az eseményeket akár otthonról is. Az iskola vezetősége lelkesen támogatta az ötletet, és mi, diákok is izgatottan vártuk az internetes közvetítést.

Aznap délután az iskolai tornateremben gyülekeztünk, hogy részt vegyünk az eseményen, amely az iskola alapításának évfordulójához kapcsolódott. Az összes osztály előadásokkal, táncokkal és zenés produkciókkal készült, és mindenki lelkesen gyakorolta az utolsó pillanatig.

A médiaszerver használati díjáról is beszélgettünk menet közben. Elmeséltem az igazgatónak, hogy az interneteskozvetites.hu nemcsak a technológiai területen profi, hanem abban is, hogy hogyan mutassa be a szolgáltatásait. És ehhez hozzátartozik a médiaszerver használati díj ismertetése is. Csak el kell látogatni a weboldalukra és minden fontos információt megtudhatunk a szolgáltatásaikkal kapcsolatban.

Az iskolai rendezvény tökéletesen sikerült, köszönhetően az interneteskozvetites.hu-nak. Az ő segítségükkel egy maradandó élmény született, amelyet bármikor visszanézhetünk mi is!