Lámpa és gumiabroncs egy délután alatt

A párommal nagyon szeretünk kirándulni, minden alkalmat megragadunk, hogy egy izgalmas kültéri kalandban vehessünk részt. A következő pont a bakancslistánkon egy éjszakai túra volt, amihez éppen egy erős taktikai lámpát kerestünk. Szerencsére hamar megvolt, ezután pedig megnéztük pontosan honnan is kell indulni. Ahogy beszélgettünk a túráról, eszünkbe jutott, ahogy nekünk is jó, ha megfelelő túrabakancsot húzunk, az autónknak sem árt, ha megfelelő gumiabroncsokkal van felszerelve.

Az egyik haverom nem rég küldte a Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással linket, ahol több mint 30 ezer gumiabroncs közül lehet választani. Ha esetleg nem lettem volna teljesen egyértelmű az előbb, akkor most elmondanám, hogy a gumidiszkont.hu webshopjáról van szó, ahol a teljesen kezdő laikus vásárlóktól kezdve a totál fanatikusokig mindenki talál kedvére valót. A kezdők azért, mert nagyon könnyen el lehet igazodni az oldalon, hiszen borzasztó felhasználóbaráttá lett kialakítva, rengeteg hasznos infó van a gumiabroncsokról, de úgy vannak elmagyarázva, hogy bárki megértse. Azok pedig, akik élnek-halnak a témáért, nyugodtan böngészhetnek a blog felületen, mert számos érdekes cikket lehet olvasni a témában.

A megrendelt termékeket általában 1-2 nap alatt kihozzák, maximum a szezonális időszakokban lehet számolni valami hosszabb, esetleg 4-5 napos kiszállítási időre. Ezt viszont az oldal maga is jelzi, hogy nagyjából márciustól májusig és októbertől decemberig eléggé nagy a futárszolgálat leterheltsége.

Ami még pozitívum, hogy rettentően nagy a kínálat, de olyan részletesen be lehet állítani a keresési szűrőket, hogy nem lehet félrenézni semmit.

Legyen szó személyautóról, kisteherautóról vagy terepjáróról, a gumidiszkont autógumi keresőjében megtalálod a gumiabroncsod és akár már másnapi kiszállítással nálad is lehet!