Jól jött volna egy taktikai lámpa a sötétben

A múlt héten valahogy sikerült elkevernem a taktikai lámpámat, ezért amikor beütött egy áramszünet, nem találtam a helyén. Ennek az lett az eredménye, hogy a sötétben botorkálva, megbotlottam és elestem. Mivel a telefonom pont a kezemben volt (világítás céljából), ezért természetesen pont úgy estem, hogy megsérült a kijelzője. Eléggé mérges voltam, főleg miután 5 perccel később visszajött az áram és láttam, hogy a nálunk vendégeskedő unokahúgom egyik játékában sikerült megbotlani. Nem sokáig voltam mérges, inkább igyekeztem kitalálni, hogy az Azonnali kijelzőcsere kedvező áron vajon megoldható-e minél előbb. Rövid keresgélés után rábukkantam az lcdfix.hu-ra, ami pontosan ezt ígérte.

Mivel már volt rossz tapasztalatom, ezért nem bíztam a véletlenre a dolgot. Egyrészt felhívtam a telefon mániás barátnőmet, aki szinte minden telefonszervizt ismer a városban. Nem is kellett csalódnom benne, azonnal tudta, hogy melyik szervizről beszélek. Mondtam neki, hogy a weboldal alapján abszolút szimpatikusnak tűnnek nekem, de azért érdekelne az ő véleménye is. Mondta, hogy nyugodtan hihetek az első benyomásomnak, és ha van olyan szerviz, amelyre ráillik az Azonnali kijelzőcsere kedvező áron, akkor az ez a hely. Többféle telefonmárkával is foglalkoznak, többek között a Huawei típussal is, ami nekem pont kapóra jött. Barátnőm azt mondta, hogy egyszer volt náluk és pontosan, gyorsan dolgoznak, maximálisan ajánlja őket.

Lett új taktikai lámpám, és telefon kijelzőm is

Miután a barátnőmmel átbeszéltem az LCDFIX-szel kapcsolatos tapasztalatait, még egy kicsit körülnéztem a honlapon. Azonnali kijelzőcsere kedvező áron – ez volt a cél, de azért kíváncsi voltam, hogy még mi mindennel foglalkoznak. Alaposan átnéztem a menüpontokat, és igazán meggyőző volt, amit olvastam. Nem akartam tovább húzni az időt, mert zavart, hogy sérült a telefonom. Felvettem a kapcsolatot tehát az LCDFIX-szel, ahol nagyon kedvesen meghallgattak és elmondták, hogy mi lesz a menete a kijelzőcserének. Ezek után már nem volt más hátra, mint elvinni az üzletbe a készülékemet. A weboldalon feltüntetett időn belül el is készültek a telefonom kijelzőcseréjével. Nagyon szép munkát végeztek, szinte újnak tűnt a telefonom.

Amikor elégedetten kiléptem az üzletből, felhívott a húgom. Majdnem elnevettem magam, amikor elmesélte, hogy ő is összetörte a telefonja kijelzőjét. Azonnali kijelzőcsere kedvező áron számára is egy aktuális igény lett, de már tudtam, hogy mit fogok neki javasolni. Az ő készüléke egy Xiaomi telefon volt. Nem emlékeztem, hogy ilyennel foglalkoznak-e az LCDFIX-nél, ezért újra megnéztem a weboldalukat. Szerencsére ez is a vállalt márkák között volt, ezért javasoltam a húgomnak, hogy ő is vegye fel velük a kapcsolatot.

Az lcdfix.hu mindenkinek bevált!

Miután a húgom is beszélt telefonon a kijelzőcsere kapcsán az üzlettel, együtt elmentünk. Az ő esetében is kifogástalan munkát végeztek, gyorsan sorra kerültünk és ahogy az én telefonomnál, úgy az övénél is precízen cserélték ki kijelzőt. Nagyon örült a húgom is, mert nem igazán akart volna most emiatt új telefont venni. Igazán elégedettek voltunk az LCDFIX szolgáltatásaival és ügyfélközpontúságával. Ilyen prémium színvonalú, de megfizethető üzlettel nem találkozni mindenhol. Biztos vagyok benne, hogyha esetleg előfordulna, hogy újra kijelzőcserére vagy más szervizelésre lenne szükség, akkor idejönnénk. Persze a legjobb az lenne, hogy ilyen probléma nem merülne fel többet, de ha mégis akkor jó tudni, hogy számíthatunk az LCDFIX-re!