Ismerkedés a taktikai lámpákkal

Bevallom, nemrég még fogalmam sem volt arról, hogy mik azok a taktikai lámpák. Egy barátom hívta fel rá a figyelmemet, akivel egy éjszakai túrára készültünk. Én egy egyszerű elemlámpával indultam volna útnak, de akkor elmondta, hogy vannak ennél specifikusabb dolgok is. Így kerültek szóba a fókuszálható elemlámpák és azok a speciális lámpák, melyeket például a búvárkodáshoz használnak. Fényerő, hatótáv és akkukapacitás, ezeket mind mind figyelembe kell venni, ha taktikai lámpát vásárol az ember. A barátom ebben volt szakértő, én pedig a nyomtató alkatrészekben tudtam neki segíteni.

Toner és tintapatron rendelés nyomtatókhoz – eredeti és utángyártott | Nyomtatóalkatrész.hu – ez az oldal, ahonnan én is mindig vásárolok. Ezt elmeséltem a barátomnak is, aki nagyon örült, hogy végre van egy olyan hely, ahonnan ő is nyugalommal vásárolhat.

Ebben a webáruházban gyári és utángyártott patronokat és tonereket is lehet vásárolni. Szinte végtelen azon tintasugaras és lézernyomtatók típusa, amelyekhez itt biztosan találunk festéket vagy épp alkatrészt. Én azért szeretem ezt az oldalt, mert általában elég sok festékre van szükségem, és itt jó áron megkapok mindent. Ráadásul azonnali árkedvezményt is biztosítanak azoknak, akik 2-3 termék felett vásárolnak. Ehhez nem kell ugyanazokat megvenni, tehát mondjuk három fekete patront, akkor is él a kedvezmény, ha egy fekete és mondjuk egy sárga festéket veszünk.

A garancia a gyári termékeknél adott, ez a különböző gyártóktól függően 3 hónaptól egy évig terjed. Az utángyártott kelléktermékek garanciája pedig egy év.

A legjobbat még nem is mondtam, ennek örült a barátom is a legjobban, nevezetesen, hogy a házhoz szállításért nem kell fizetni. És ennek nincs értékhatára sem, minden rendelést ingyen házhoz szállítanak. Hát ezért vásárolok én mindig a nyomtatoalkatresz.hu-nál. És ezt tanácsolom minden ismerősömnek is, akik nyomtatóhoz szeretnének patront vagy tonert venni. Vagy épp valamilyen alkatrészt, mert itt ez is van. Szalagok, dobok, transzferek, a kínálat széles. Még papírt is lehet kapni, fényes és matt fotópapírt. Ezekre pedig már nyomtathatjuk is a csodaszép fotókat. Tudom, a mai világban nem sokan nyomtatnak maguknak fotókat, de én például szeretek. Sokkal jobb érzés még csak ránézni is, mint egy telefon kijelzőjére. Valahogy maradandóbb élményt nyújt.

A fizetési módokról még nem is beszéltem. Szóval lehet előre utalással, utánvéttel, átutalással és kártyával is fizetni. Az online kártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül történik, ami egy nagyon megbízható rendszer, nem véletlen, hogy nagyon sokan használják. Én sokáig ódzkodtam a kártyás fizetéstől, de ma már szinte nincs is olyan dolog, amit utánvéttel rendelnék meg vagy átutalással fizetnék. A telefonomba elmentettem a kártyaadatokat, így fel sem kell kelnem az ágyból és már meg is rendeltem, amit akartam.

A nyomtatoalkatresz.hu-nál ha bekerül valami a kosárba, akkor jelzik, hogy mikor is szállítják ki. Ezt különböző színű pipákkal jelzik, így például a zöld pipa azt jelenti, hogy ha délig rendelünk, akkor azt a futár 1-2 napon belül kézbesíti is. Ha ciánkék pipát látunk az általunk választott terméknél, akkor az azt jelenti, hogy 1-4 nap a szállítási ideje. Van egy harmadik eset is, ez pedig a narancssárga az adott termék mellett. Az ilyen színű homokóra azt mutatja, hogy az adott termékre lehet, hogy egy kicsit többet kell várni. De ilyen rendelés esetén is azonnal visszajeleznek és sok esetben a narancssárga homokórás termékek is megérkeznek egy-két napon belül. A csomagokat egyébként futárszolgálat szállítja házhoz.

És ahogy a barátom elmesélt nekem mindent a taktikai lámpákról, úgy mondtam el én is sok mindent a nyomtatókról, a festékpatronokról és tonerekről és persze a kedvenc webáruházamról, a nyomtatoalkatresz.hu-ról.