Hobbinak hódolni csak egészségesen lehet

Bármiféle hobbinak szinte, mert egy hobbi űzése kitartást követel, és néha erőn felül is csináljuk. Nekem azért van tele a szekrényem taktikai lámpákkal, mert nekem az éjszakai túrázás volt a hobbim, haverokkal.

Amikor viszont elvesznek egy hobbit tőlünk, a lényünk egy részét veszik el! Különösen, ha az egészségi állapotunk veszi azt el, mert akkor nem erőből, hanem szorongva küzdünk ellene olykor. Azért, hogy visszakapjuk a régit… Szerencsére nekem a Therapy4U olyan gyógytorna módszert hozott el, ami csillapította ezt a szorongást! Ebben része volt a módszer hatásosságának is, a gyógytornász szerethető személyiségének, és annyira az életem pozitív részévé vált ez az egész, hogy az otthoni torna is egy hobbimmá vált!

Szerencsére nekik van bőven olyan gyógytorna módszerük, amik idővel otthoni foglalkozást, vagy a foglalkozás otthoni kiegészítését is lehetővé teszik! De, azért persze hozzájuk komoly dolgokkal fordulnak az emberek, szóval a gyógytornásszal együttműködni fontos dolog nagyon! Pótolhatatlanul fontos!

A triggerpont kezelés (ami náluk csak egy, a sok-sok metódus közül) azért volt számomra kifejezetten jó, mert jól kiegészítette mindig az otthon is végezhető strechinget. Mint írják, a mozgásszervi rendszerünkben ha beáll valami változás, vagy anomália az mindig hatással van az izomzatra is. Én náluk értettem meg, már a gyakorlatban, hogy mégis hogy történik ez, és ezáltal jól szinkronba kerültem végre a testemmel, ami nyilván segített a régi hobbim újrafelvételében! Nagyon nagy hatékonyságú technikáik vannak, melyek miatt rengetegen érkeznek ajánlás útján hozzájuk. Nem ismerek olyat, akinek ne tudtak volna segíteni! Therapy4U – Gerincterápiás központ és Medical fitness stúdió és gyógytorna – a hosszan tartó mozgásszervi egészségességért!

gyógytorna