Egy újabb taktikus húzással rátaláltam a már 10 éves biocity.hu-ra

A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online – ahogy a reklámban olvasható. De valójában az enyém nem, mert csak most találtam rájuk. Jobb később, mint soha végül is. Meg hát, attól még, hogy egy kicsit talán későn jött, ez ugyanannyira taktikai húzás, mint mikor megrendeltem azt a bizonyos taktikai lámpát. Emlékeztek, ugye? Arra gondolok, ami annyira jól bevált, mikor el voltam túrázni egy hetet. Az erdőben piszok sötét tud ám lenni, biztos ti is tudjátok. Na, hát ilyenkor egy taktikai lámpa az maga a megváltás. Meg persze minden olyan felszerelés, ami pontosan ilyen célokra van kitalálva.

Ezen az elven én mindig igyekszem az adott termékeket a megfelelő helyen keresni. Szóval az öltönyt az öltöny boltban, húst a hentesnél, zöldséget a zöldségesnél. A bio és vegán termékeket pedig a biocity.hu-ról szoktam házhoz rendelni. Viccesen adódik a kérdés, hogy de hát hogy van ez, hogy csak most futottam beléjük, hiszen már olyan sok éve léteznek. Most pont az a szlogenjük fut, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online. Hát az enyém biztos, hogy nem, mert most találtam rájuk. De igazából őszintén sajnálom azokat az éveket, amik kimaradtak. Egy megbízható webáruház mindent visz, főleg, hogyha kellően széles a kínálat.

A biocity.hu oldalán pedig aztán nem hogy kellően széles, de gyakorlatilag mindent meg lehet venni, ami csak szóba kerülhet egy ilyen speciális életmódot folytató ember esetében is. De ugyanez a helyzet a diabéteszesekkel, az inzulin rezisztensekkel és egy csomó minden más jellegű problémával küzdővel. Szóval bizonyos szempontból ezek a kis szerencsétlenségek még össze is hozhatják az embereket: legalábbis ebben az esetben egy weboldalra – hozzánk.

Mik is a kedvenc termékeim? Hát azt nem mondom, hogy olyan kevés van, de megpróbálok párat szemezgetni. Vannak például különböző lisztkeverékek és más egyéb ilyen porkeverékek, ami a hagyományos alapanyagok alternatívájaként szolgál. Ezekkel is meg lehet csinálni minden olyan ételt, ami manapság nagyon trendi és gyakori, mint mondjuk egy gyorsan bedobni való pizza. Csak közben meg nincs olyan mellékhatása, hogy kétszer akkorák leszünk, hogyha nem hagyjuk abba időben a csipegetést. Szóval éljenek ezek a lisztkeverékek.

Persze ott van az a rengeteg vitamin és étrend-kiegészítő is. Szerintem ezek mind nagyon királyok kivétel nélkül. De ott van egy csomó vegán és gluténmentes opció is, sok más dologgal egyetemben. A legjobb talán az, ha a saját szemetekkel győződtök meg arról, hogy mi is és mennyi minden is van ezen a weboldalon, a biocity.hu-n és eldöntitek, hogy nektek is hozza-e a szintet.

Ha a biocity.hu A Te bioáruházad már 10 éve | Biocity Online, akkor azt is el lehet mondani, hogy biztos jó hely, ha ilyen régóta bejön már másoknak is, mint a hagyományos termékek megbízható és változatos alternatívája. Én sem véletlen, hogy rájuk bukkantam és természetesen ajánlom mindenkinek.