Egy masszív taktikai lámpa elengedhetetlen a balatoni horgászathoz is

Sosem gondoltam volna, hogy valaha taktikai lámpát fogok vásárolni. Előbb veszek sminkcuccokat vagy ruhákat, de hogy taktikai lámpát? Én?! Ezidáig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen. De bizony eljött az a pillanat is, hogy be kellett szereznem egy ilyen strapabíró, masszív lámpát. Nyilván benned is felmerül a kérdés, hogy szőke nő lévén miért vetemedtem ilyenre? Mi vezetett a taktikai lámpa megvásárlására?

Nos, az úgy történt, hogy a https://balatonpro.hu/ oldalon kinéztem a férjem számára egy horgászással egybekötött vitorlás kirándulást, hiszen imád horgászni és néha ő is megérdemli a kikapcsolódást. A szükséges felszerelések között ugyan nem említették a taktikai lámpát, de nehogy már baja essen, főleg éjszaka. Rettentően aggódtam emiatt. Így gondoltam, meglepem egy ilyennel. A tökéletes lámpa kiválasztása nem volt egyszerű, főleg, hogy egyáltalán nem értek hozzá. De szerencsére az eladók szakértői voltak a témának és mindenben segítségemre voltak.

BalatonPRO

Így horgászhatsz vitorláson a Balaton közepén

Ezzel szemben a https://balatonpro.hu/ weboldala minden lényeges információt tartalmaz a vitorlázásról, a túrákról és az oktatásról is, így amikor a férjemet beneveztem egy ilyen kalandra, már tudtam, hogy jó kezekben lesz. A https://balatonpro.hu/ csapata ugyanis lehetővé teszi a Balaton kellős közepén történő horgászást. A stégeken és partokon történő halfogás sokszor nem oldható meg nyugodt körülmények között a strandok és az ott uralkodó tömeg miatt. Nem így a Balaton közepén!

A https://balatonpro.hu/ szervezésében éjszakai süllőhorgászatra és nappali finom szerelékes horgászatra is van lehetőség az etetett horgászhelyek és stégek egyikén. Mintegy 7 flottával rendelkeznek, amely 40 ember kényelmes kikapcsolódását teszi lehetővé. Még horgászversenyek szervezését is sikerrel tudják lebonyolítani. De akár családi összejövetelek, baráti találkozók megrendezésére is kiváló lehetőség.

Akinek szükséges, teljes horgászfelszerelést is a rendelkezésére tudnak bocsátani. Természetesen a férjem minden eszközt birtokol és a saját dolgait viszi majd magával, egyedül a fent említett taktikai lámpa hiányzott. A horgászás kedvelői több csomag közül is választhatnak, némelyek a professzionális horgászásra vannak kiélezve, némelyeken pedig fürdőzésre, italozásra is van lehetőség.

3 napos horgászat a halak szerelmeseinek

Én a 3 napos kirándulást választottam a férjem számára, hiszen ha már Balaton, akkor ne csak egy napra menjen, hanem picit hosszabb időre. Ebben az esetben az alvás a hajón történik, ami véleményem szerint különös izgalmakat tartogat. Az étkezésre pedig az ismert kikötővárosok népszerű éttermeiben lesz lehetőség, így a helyi gasztronómiával is meg lehet majd ismerkedni. Persze az egyéb programok egyéni igények függvényében valósulnak majd meg.

A hajók kapitánnyal is bérelhetőek, de ha olyan csapat indulna horgászni, fürdőzni vagy bulizni, amelyik tud hajót vezetni, abban az esetben személyzet nélkül is használhatóak a vitorlások.

A férjem még nem tudja, milyen meglepetést fog kapni, de biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog lesz, mikor megtudja, hogy egy balatoni horgászaton vehet részt. Még jó, hogy a taktikai lámpát is megvettem számára, ugyanis nagyon fél a sötétben. Az éjszakai horgászat idegőrlő lenne számára egy megfelelő és megbízható lámpa nélkül.