Egy fotófal előtt bármivel pózolhatunk – akár taktikai lámpával is

A selfiegep egy remek lehetőség arra, hogy bármilyen rendezvényt emlékezetessé tehess a céges bulitól a családi szülinapon keresztül egészen az esküvőig. Ráadásul abban is segít, hogy a résztvevők egyedi és ötletes aprósággal a zsebükben távozhassanak, örökké emlékezve az adott rendezvényre!

Téged is érdekelne, honnan bérelhetsz selfiegépet? Vagy kíváncsi vagy rá, hogy egyáltalán mi is az a seflegep? Valami ötletes és kreatív partyelemet keresel egy rendezvényre? Örök emlékekre vágysz, amiket a zsebedben is elvihetsz, de a facebookon is meg tudsz osztani?

Ezek közül a kérdések közül mindegyikre tökéletes választ tud adni a selfiegep.hu weboldal!

Mi is az a selfiegep?

A selfiegep egy fotóautomata, mely egy csúcsminőségű fényképek készítésére alkalmas, tükörreflexes kamerából, és egy fotónyomtatóból áll. A kész képek így azonnal nyomtatott formában is elkészülnek. A nyomtatott fénykép mellett a kész képeket digitális formában is elkérhetik a rajta szereplők, így az emlék garantáltan nem vész el, illetve a közösségi médiában is könnyen megosztható lesz.

A selfiegép kezelése nagyon egyszerű. Mindössze egy gombot kell megnyomni a kijelzőt, ezután pedig lehet is pózolni, és várni a kész képet. A selfiegep.hu selfiegépei előtt bármivel pózolhatunk. A képeken szerepelhetünk saját eszközökkel (ha olyan kedvünk van, akár egy taktikai lámpával is, de válogathatunk is a selfiegéphez tartozó fotósarok vicces kiegészítői közül is.

Mekkora hely kell hozzá?

A selfiegép azért is nagyon praktikus partykellék, mert a fotófallal, a fotóautomatával és a hozzá tartozó fotósarokkal együtt elfér egy mindössze 3×3 méteres területen. Így tehát könnyűszerrel helyet szoríthatunk neki bármilyen rendezvényen.

A fotófalak mérete 240×240 centiméter, ami lehetővé teszi, hogy az egyszemélyes és páros képek mellett akár nagyobb csoport is szerepelhessen együtt egy-egy elkészült fotón. A selfiegep.hu alapszolgáltatásában a képek fehér háttér előtt készülnek, azonban ha ennél izgalmasabbra vágyunk, válogathatunk a cég színes fotófalai közül is.

Selfiegépet bérelnék, hol tehetem ezt meg?

Ha felkeltette az érdeklődésedet a selfiegép ötlete. Ha valamilyen rendezvényt szervezel, és úgy érzed, egy mini fotóstúdió igazán feldobná. Ha azt szeretnéd, hogy a vendégeid ötletes, egyedi és kedves ajándékkal a zsebükben távozhassanak. Ha örülnél, ha a résztvevők megoszthatnák a fergeteges szórakozás emlékeit az interneten.

AKKOR irány a selfiegep.hu!

Itt ugyanis lehetőséged van selfeigépet (és hozzá vicces cuccokat tartalmazó fotósarkot) bérelned 4, 6 vagy 8 órára. Ráadásul mindezt egy olyan tökéletes alapszolgáltatás igénybevételével teheted, aminek köszönhetően a rendezvény garantáltan nagy élménnyé válik majd!