Céget alapítani taktikai lámpák miatt? Végül is, miért ne lehetne?!

A testvéremmel már jó ideje gondolkozunk azon, hogy milyen vállalkozásba foghatnánk bele. Sokféle tervet végigfuttattunk már az egészen hétköznapiaktól a teljesen vad elképzelésekig, de valahogy egyik sem volt az a dolog, amibe gondolkodás nélkül belevágott volna mindkettőnk. Aztán végül mégis szembe jött egy opció, ami mindkettőnknek tetszett: mégpedig a taktikai lámpa ötlete. Ráadásul ezzel együtt láttuk meg azt is, hogy a topcegalapitas.eu-nál az (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. Nem is volt több kérdés…

Szóval a helyzet csak annyi volt, hogy nagyon szerettünk erdőt járni és úgy bóklászni, hogy lenne benne egy kis plusz izgalom, tehát például este a sötétben. Amihez sok klassz fejlámpát lehet kapni bizonyos sportáruházakban és túraboltokban, de olyat, ami igazán menő, katonás, taktikai holmi lenne nem igazán. Legközelebb Amerikából lehet ilyesmit rendelni, ami egyébként egyáltalán nem rossz, ellenben egy kicsit borsos ára van, hogyha az embernek havonta eszébe jut, hogy hú de kéne még egy ebből a menő lámpából! Szóval azt találtuk ki, hogy mi lenne, ha rendelnénk belőle jó adaggal és itthon pedig tovább forgalmaznánk. És erre az ötletre elkezdtünk felhúzni egy teljes üzleti tervet, aminek aztán az lett a következménye, hogy most már tényleg céget akarunk alapítani.

A topcegalapitas.eu-nál pedig mindenre megvan a lehetőség és a segítség is. Ha csak a cégalapítást szeretnénk náluk lebonyolítani, azt is megcsinálják. Telefonon le kell velük egyeztetni, hogy milyet adatokról van szó, milyen formában szeretnénk vállalkozni, hogy mi a helyzet a székhellyel, meg ilyen általános dolgok. Aztán kapunk egy formanyomtatványt, amit előre ki kell tölteni és elküldeni ahhoz, hogy fel tudjanak készülni a fogadásunkra és a cégalapításunkra. Ha ezt megtesszük, akkor tulajdonképpen mindent előkészítünk ahhoz, hogy pikk-pakk lemehessen a tényleg cégalapítási procedúra és egy óra alatt elkészüljünk mindennel, amit személyesen kell intézni. Hiszen ott akkor már tényleg csak annyi történik, hogy adatokat ellenőrzünk, megbeszéljük a felmerülő kérdéseket és aztán aláírjuk az aláírni valót.

Ezeket a dokumentumokat a topcegalapitas.eu továbbítja a cégbíróság felé, ahol néhány napon belül megtörténik a cég bejegyzése, amiről természetesen kapjuk is az értesítést. Ezt követően pedig lesz pár feladatunk, amire viszonylag rövid határidőket szabnak ezért érdemes mindennel szemfülesnek lenni és időben nekilátni az ügyintézésnek. De ezekre egyrészt fel lehet készülni simán a webes ismertetők alapján, másrészt a cégalapításkor is felhívják rá a figyelmet. Hiszen az (új) Cégalapítás 16.900 Ft-jában az is benne van, hogy tanácsokat adjanak nekünk a szükséges teendőkkel kapcsolatban.

A székhelyszolgáltatás dolgába most nem mennék bele részletesen, de a lényeg annyi, hogy ennek az igénylésére is jócskán van lehetőség ezen az oldalon. Ha nincs saját, vagy tényleg maximálisan megbízható címetek, vagy csak szimplán nem akarjátok a saját lakásotokra íratni a céget, akkor ez egy remek és kedvező opció lehet, amivel érdemes számolni – szerintem.

De a lényeg, hogyha annyit megjegyeztek, hogy az (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – akkor már nagyon sok olyan információval rendelkeztek, ami jól jöhet egy esetleges cégalapításkor. Ha e mellé még azt is felírjátok magatoknak, hogy topcegalapitas.eu, akkor aztán garantáltan semmi sem csúszhat szét egy ilyen cégalapítási folyamat során. Úgyhogy hajrá, mi is nyomjuk a taktikai lámpa bizniszt!