Az apró dolgoktól a nagyobb költségekig – egy vállalkozás élete

Sok dolog hozzátartozik társaságunk működéséhez. A taktikai LED-es elemlámpák nagyszámú beszerzésétől, állandó leltározásától (az ilyesmit könnyen magánál felejti valaki, és most pusztán a méretbeli sajátosságokról beszélek, semmi negatív utalástól) és egyéb eszközökkel együtt történő kölcsönbe adásától, egészen a céges autók fenntartásáig, szervizeléséig, ha szükséges cserééig. Sok mindent át kell látni, de meg kell mondjam, nincs az a leltármunka vagy nagy volumenű beszerzés, bármiből, ami felér az autók fenntartásához – ilyen mennyiségben, és a sok utánajáráshoz.

Mi taktikai lámpákat csak ál-fegyverekre szerelünk, de azokat is le kell papírozni, igazolni, hogy nincs a birtokunkban valódi lőfegyver a sok játékeszköz között, hanem kizárólag veszélytelen utánzatok, és még sorolhatnám, de az autó ennél is több költségvonzattal és utánajárással járó dolog. Ezért volt szükségünk a Flottauto flottakezelőre, akiket a flottakezeles.hu oldalon találhatunk meg. Van tömérdek hasznos cikkük, írásuk a nyíltvégű pénzügyi lízingtől az operatív lízingig (melyik a kockázatosabb, célszerűbb stb.), ha valaki ne tudná miről van szó, de a cégének szüksége lehet ilyenekre. Ők a legjobb partnerek az utóbbiban – állítom.

De nem csak az autóbeszerzés számunkra legideálisabb formáiról, módjairól tudnak felvilágosítani, hanem számos területen beavatnak, és komoly szaktudás birtokában tanáccsal látnak el, hogy hogyan lehet spórolni a szervizelésnél, hogyan kerüljük el a könyvelő hanyagságából származó bajokat, hogy ne folyjon ki a pénzünk feleslegesen, és segíthetnek gondoskodni, hogy minden adó, biztosítási összeg be legyen fizetve, és még utóbbin is spórolhassunk talán.

Nekünk azért jött be az operatív lízing (tartós bérlet), amit javasoltak, mert minőségi kiegészítő szolgáltatásokat is kaptunk, és köthettünk hosszú és rövid lejáratú szerződéseket is. Tudni kell az operatív lízing kapcsán, hogy ilyen bérlettel a gépkocsi tulajdonjoga nem lesz a miénk, hanem a lízingbeadóé marad, de olvassunk mindennek utána a fenti linken, ha ilyesmiben gondolkodnánk mi is. Nagyszámú autóbeszerzésnél igencsak adja magát a megoldás.

Nagyon jó a Flottautonál, hogy nem kell temérdek dologgal nekünk magunknak foglalkoznunk tehát, még csereautót is kapunk, ha baj van, így koncentrálhatunk a saját szakterületünkre, például a taktikai lámpákra, mert mi végtére is nem autókkal foglalkozunk. Az csak egy céleszköz. Viszont kevesen vannak, nagyobb társaságok, akik létezni tudnak még autópark nélkül, és ha nincs is akkora flottájuk, flottánk, mint egy multinak, ettől még ragaszkodhatunk a professzionális menedzsmenthez ilyen téren is. Így is rájuk kereshetünk: FLOTTAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft. – flottakezelés és cégautó! Nem fogjuk megbánni, tapasztalatból mondom.