A varrógépem majdnem olyan strapabíró volt, mint egy taktikai lámpa

Vannak dolgok az életben, amik nagyon tartósak, ilyenek például a taktikai lámpák. A név elsőre nekem is nagyon furcsának hatott, ám megtudtam, hogy ezek a lámpák sokkal strapabíróbbak, mint a mezei kis zseblámpák. Nekem sok bosszúságot okoztak már, ugyanis legtöbbször elég egy kis leejtés, és már tönkre is mentek. Amióta beszereztem egy taktikai lámpát, már nincs ilyen gondom, ugyanis ezeket úgy tervezték, hogy bírják az állandó megpróbáltatásokat. Ugyanezt gondoltam a régi varrógépemről, ami már nagyon fiatal korom óta jó szolgálatot tett nekem. Már akkor is ősrégi volt, így gondolni lehet, hogy elpusztíthatatlannak gondoltam. De sajnos ez nem így lett, egy szép napon felmondta a szolgálatot. Tudtam, hogy ha már így jártam, akkor egy komolyabb gépre szeretnék beruházni. Így keveredtem el a varrogepguru.hu oldalára, ahol mindenféle varrógépet megtalálhatunk, nem csak otthoni, hobbi szintű használatra, hanem azok is keresgélhetnek, akik mondjuk varrónőként vagy szabóként dolgoznak.

Mivel a nagy álmom egy Jack márkájú varrógép volt, beírtam a laptopom keresőjébe, hogy Jack varrógép – Varrógépek – Varrógépguru, és már meg is volt a varrogepguru.hu. Rögtön szembeötlött, hogy óriási a termékkínálat, és vakartam is a fejem, hogy fogom megtalálni a nekem megfelelőt. Végül nehezen, de kiválasztottam, ám pont sikerült egy olyan varrógépbe beleszeretnem, amelyik nem volt raktáron. Tanakodtam, hogy válasszak – e egy másikat, vagy maradjak az eredeti tervnél, és végül ez utóbbi mellett döntöttem. Így hát ki kellett derítenem, hogy mi olyankor az eljárás, ha a rendelt termék éppen nincsen raktáron. Először is, rákattintottam a megrendelés gombra, majd utána a weboldal kiadott egy olyan panelt, ahol meg kell adni az elérhetőségeinket értelemszerűen azért, hogy ha raktáron lesz a termék, tudjanak bennünket hol értesíteni. Meg kell adni a nevünket, telefonszámunkat és az e – mail címünket, ezután lehet továbbhaladni a szállítási módok felé. De ugyanitt meg lehet adni a kuponkódunkat is, ha esetleg van olyan, ami kedvezményre jogosít.

Nagyon tetszett, hogy mindezek alatt ott voltak a szállítási és fizetési információk, valamint az általános szerződési feltételek is. Én ezeket mindig jó jelnek veszem, hiszen jól látható helyre vannak elhelyezve, azaz nem akarják a vásárlókat átverni. Eddig is bíztam a varrogepguru.hu – ban, de ezek után már végképp. Amikor kiírja a rendszer a bruttó végösszeget, akkor láthatjuk a várható szállítási időt is, így könnyebben tervezhetünk, hogy mikor hova menjünk, vagy ne menjünk a futár miatt. A gyakran ismételt kérdések szintén egy hasznos lap a honlapon, mert olyan kérdéseket és válaszokat olvashatunk, amelyek gyakran felmerülnek a vásárlókban. Ezzel nekünk is és maguknak is energiát spórolnak, hiszen nekünk, vásárlóknak nem kell újra és újra ugyanazokat a kérdéseket feltennünk, nekik meg nem kell újra és újra ugyanazokat az untig ismételt kérdéseket megválaszolniuk.

Fizetni lehet utánvéttel, online bankkártyával vagy előre utalással. Én az online bankkártyás fizetést választottam, mert azt gondolom a legbiztonságosabbnak, hiszen ha valami baj érne vásárlás közben, a bankomhoz tudok fordulni segítségért. Én nagyon meg voltam elégedve a varrogepguru.hu – val, látszik, hogy már 25 év tapasztalattal rendelkeznek. Örülök, hogy a keresőben úgy kerestem rá, hogy beírtam a Jack varrógép – Varrógépek – Varrógépgurut, mert így a kereső arra az oldalra vezetett el, amelyik nekem pont kellett. Biztos voltam benne, hogy a következő varrógépem is tőlük fogom rendelni.