A taktikai lámpa legalább olyan fontos, mint egy jó székhelyszolgáltatás!

székhelyszolgáltató budapest

Gyerekként a nagypapám megmutatta, hogy pontosan mi is az a taktikai lámpa. Elmagyarázta, hogy azért fontos, hogy legyen nálunk ilyesmi mert sosem tudhatod, hogy mikor kerülsz olyan helyzetbe, amikor jól jön, ha van nálad egy ilyen. Ilyen volt az én drága nagypapám, szeretett mindig felkészült lenni. Ezt a tulajdonságát a vállalkozásánál is rendszeresen hasznosította. Azt hiszem ennek is köszönhető, hogy a cége igazán sikeressé vált. Amikor pedig már úgy érezte, hogy szeretne nyugdíjba vonulni, akkor rám bízta a vállalkozása irányítását. Az elején nagyon nem volt egyszerű, de aztán megtaláltam a grossoffice.hu-t, akik a székhelyszolgáltató budapest témában a legjobbak. Rengeteg terhet levettek a vállamról, el is mesélem, hogy hogyan.

Hogyha megszabadulnál néhány feladattól, akkor ajánlom a Grossoffice-t!

A grossoffice.hu-t is tulajdonképpen a nagypapámnak köszönhettem. Ő javasolta, hogy keressek egy olyan céget, ahol a székhelyszolgáltató budapest kérdésre megoldást találhatok. Elmesélte, hogy ő is szeretett volna annak idején igénybe venni székhelyszolgáltatást, de valahogy sose jutott el odáig. Én pedig örültem, hogy az egyik első döntésem cégvezetőként ennyire hasznos lehet.

A Grossoffice weboldalán közelebbről is megismertem a szolgáltatásaikat. Mint kiderült, nemcsak a székhelyszolgáltató budapest témakörrel foglalkoznak, hanem cégalapítással és cégmódosítással is. A honlapjuk alapján egyébként nagyon szimpatikusak voltak. Nem voltak rajta felesleges tartalmak, minden informatív és hasznos volt.

Tényleg kevés olyan oldallal találkozom, ami ennyire korrektül közölt volna minden szükséges tudnivalót. Megtudtam, hogy a székhelyszolgáltatás rengeteg előnnyel jár. Többek között átveszik a cég számára érkező leveleket és küldeményeket, vagyis nekem nem kell az irodabérléssel foglalkoznom. Ezeken kívül, ami még megfogott, hogy fogadják a hatóságokat is az esetleges ellenőrzésekkor. Még több más hasznos feladatot is ellátnak, ami a cég székhelyével kapcsolatos, egyszóval igazán praktikus igénybe venni a szolgáltatásukat.

A legjobb döntés volt a Grossoffice-t megbízni!

Miután áttanulmányoztam a grossoffice.hu-t, úgy éreztem, hogy teljesen meggyőztek arról, hogy belevágjak a székhelyszolgáltató budapest projektbe. Biztos, ami biztos a nagypapámmal is átbeszéltem, illetve bemutattam neki a grossoffice.hu-t. Neki is nagyon tetszettek, különösen a blog cikkek, azokat nagyon hasznosnak találta. Mondta, hogy többet el is olvasott belőlük. Egyszóval sikerült megtalálnunk a számunkra megfelelő székhelyszolgáltatót.

Felvettem velük a kapcsolatot. Első körben átbeszéltem velük a felmerült kérdéseimet, amire valóban szakmai választ kaptam. Ezt követően pedig elindítottuk a folyamatot. Az átállási procedúra nem volt se hosszadalmas, se bonyolult, pláne úgy, hogy a Grossoffice csapata mindenben segített. Annyira jó volt együtt dolgozni velük, hogy tudtam, ha esetleg bővíteni akarnám a céget, akkor biztos, hogy hozzájuk fogok fordulni székhelyszolgáltatás és cégalapítás esetén is.

Ha esetleg Neked is hasonló terveid lennének, akkor ajánlom, hogy látogass el az oldalukra, és ismerd meg őket! Szerintem Neked is szimpatikusak lesznek!