A nyílászárók cseréje pályázat napelemekre is vonatkozik!

Idéntől újra lehet jelentkezni a nyílászárók cseréje pályázat keretein belül napelem rendszer telepítésre. Ehhez csak pár egyszerű feltételnek kell megfelelni és már kezdődhet is a lakásunk, otthonunk energiahatékonyabbá tétele. Szerencsére a napelempalyazatok.hu nem hagy minket cserben, készséggel segítenek nekünk, hogy elnavigálhassuk magunkat a pályázatok útvesztőjében és ne kelljen aggódnunk a hitelfelvétel vagy kivitelezés miatt. Kíváncsi vagy a részletekre? Akkor olvass tovább vagy látogass el a napelempalyazatok.hu oldalra!

Abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy a szolgáltatópiacon lévő legjobb céghez van szerencsénk. Megkérdőjelezhetetlen szakértelem, profi és precíz munkavégzés, végtelen odaadás és szimpátia, teljes mértékű ügyfélközpontúság. Csak, hogy pár tényezőt említsek meg azok közül, ami a napelempalyazatok.hu oldal mellett szól.

És hogy milyen szolgáltatásokat kínálnak? Elsősorban a tökéletes ügyfélszolgálaton túl még a precíz helyszíni felmérés is mellettük szól, mely nélkül nem adnak nekünk árajánlatot – okkal. Hiszen minden paramétert ott a helyszínen tudnak felmérni, egyeztetni kell a háztartásban élőkkel, megbeszélni az energiafelhasználási szokásaikat, számláikat, valamint a jövőbeli terveiket is a ház bővítése, bútorozása kapcsán. Például, ha szeretnének klímát beszerelni, az nagyban befolyásolja majd az áramszámlát, így érdemes ilyenkor egy nagyobb teljesítményű inverterre beruházni a jövőbeli tényezők miatt.

Ezeken felül sokszor sajnos nem is alkalmas a ház teteje arra, hogy napelemet telepíthessünk rá. Ekkor nagyon ötletesen és ügyfélbarát módon fel szokta a cég ajánlani azt, hogy garázstetőre, esetleg a földre szerelhető napelem rendszerre ruházzunk be. A kivitelezés természetesen megoldható és így is ki lehet egyenlíteni gond nélkül a villanyszámlákat és az ügyfél is elégedett lesz. Szeretem a kreatív és találékony megoldásokat, melyek során a cég addig gondolkodik, amíg megfelelő megoldást nem tudnak kínálni az ügyfél számára.

Nagyon pozitív élményem volt nekem is a profizmusukkal, el sem tudom képzelni azt, hogy a nyílászárók cseréje történjen meg a pályázat keretein belül. Véleményem szerint a napelem egy sokkal gyümölcsözőbb hosszútávú befektetésnek minősül, a cég pedig egy életre szóló kellemes élményt hagyhat bennünk. Mindenki jól jár, és a taktikai lámpák sem fogják felborítani a napelem rendszer – áramszámla egyensúlyt!