A legjobb módszer a fejfájás ellen szerintem a fejmasszázs

Az elmúlt időszakban egyre többször fájt a fejem. Most már lassan elmondható, hogy a hét nagyobb részében volt fejfájásom, amit sajnos nem sikerült semmilyen módon csökkenteni tegnapig, de egyébként sem szeretem a gyógyszeres megoldásokat így alternatív lehetőségek után kerestem. A kutakodás közben találtam rá a karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs weboldalra, ahol pont azt ígérik, amire nekem szükségem van, méghozzá azt, hogy egy fejmasszázzsal a fejfájás tünetei kezelhetők, és ezenkívül nagyon jó hatással van a stresszre, a szorongásra és a depresszióra is.

Le is csaptam a lehetőségre és befoglaltam egy időpontot egy 60 perces fejmasszázsra a karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon.

Olyan mázlim volt, hogy már aznapra volt egy szabadidőpont a szalonban délutánra, amire le is csaptam, hiszen szerettem volna mielőbb túl lenni ezen az egész fejfájáson.

A szalonba érkezve nagyon pozitív élményben volt részem, kedves hölgy fogadott, aki elmondta, hogy hamarosan kezdődik a fejmasszázsom, és pontosan megmutatta, hogy hova is kell mennem.

A masszőr hölgy végig nagyon figyelmes és kedves volt. Tájékoztatott olyanokról, hogy mire számíthatok a masszázs során, és hogy készüljek fel arra, hogy a végére teljesen feltöltődök, ami nemcsak hogy jól hangzott, hanem valóban így is történt.

Amikor a szalonból hazafele sétáltam, úgy éreztem, mintha a világot meg tudnám váltani. Csökkent a kínzó fejfájás tünete, és valahogy összességében sokkal jobb lett a közérzetem, kipihentebbnek és összeszedettebbnek éreztem magamat a masszázs után.

A barátnőmnek rögtön az volt a kérdése, hogy hogyan is néz ki egy fejmasszázs, hiszen mégis csak egy egész órára mentem el a szalonba, ami kizárólag a fej energiapontjairól szólt, de a fejmasszázst megtapasztalva elmesélhettem neki, hogy nem kizárólag a fejre koncentrálódik ez a masszázs típus, hiszen a váll és a nyak területei is fontos szerepet kapnak, azok is meg lettek mozgatva.

Ezáltal pedig a hátizmokban lévő csomók is kidolgozásra kerültek. Azon is meglepődött, hogy nem vagyok csupa olajos, arra számított, hogy az egész fejem majd az olajtól fog csillogni, amikor hazaérek. De ez a fejmasszázs egy tradicionális száraz thai masszázs, aminél nem használnak semmilyen olajat.

Javasoltam neki, hogy mivel elég sok időt tölt a monitor előtt és a lámpák fénye sem tesz túl jót a szemének, amiket egész este éget munka közben, hogy menjen el ő is egy ilyen fejmasszázsra, biztos, hogy sokkal kipihentebb lenne ő is és nyugodtabb.

Mivel látta rajtam is a változást, nem vonakodott ő sem attól, hogy kipróbálja, így legközelebb már együtt megyünk a szalonba. Le is foglaltuk mindkettőnknek az időpontot az oldalon keresztül.