A legjobb c vitamin szérum, amivel eddig valaha találkoztam

Nem mindennek a megtalálásához kell egy jó kis taktikai lámpa, bár igaz, hogy bizonyos szituációkban meg egyenesen elengedhetetlen a megléte. Amiről azonban most fogok írni egy olyan dolog, ahol semmi szükség rá és semmi jelentősége a dolognak. A legjobb c vitamin szérum megtalálásához ugyanis nem volt szükségem semmilyen lámpára, maximum az égett, ami a laptopom mellett volt az éjjeli szekrényen, miközben az internetet böngésztem.

Olyan is volt már persze, hogy úgy alakult, hogy sötétedés után sikerült visszaérni egy túra alkalmával az autóhoz. Természetesen ez új terepen történt, ahol még nem is ismertem a természeti viszonyokat, hogy hol és mire kell figyelni és hogy hol gurulhatok le, ha nem vagyok elég ügyes. Szóval ebben a szituációban meglehetősen jól jött az a fejlámpa, amit legutoljára vettem egy sport üzletben. Nem kell vele bajlódni, csak felhúzod a fejedre és megvilágosodsz – vagyis a világ válik világossá, az esés esélye pedig minimálissá. Mindenkinek ajánlom, hogy szerezzen be egy ilyet, aki csak erdőbe merészkedik túrázni.

Na meg a legjobb c vitamin szérum beszerzését is melegen ajánlom azoknak, akik nem csak most szeretnének jól kinézni, hanem mondjuk 40-50-60 évesen is szeretnék megőrizni a fiatalosságukat és az arcbőrük feszességét, épségét és ápoltságát. Már az édesanyám is mindenféle szérumokat használt, ezért nem volt idegen a számomra, hogy az arcápolási rutinomat egy idő után ki kell bővíteni. Ez természetes dolog, hogy amikor már nem olyan fiatal, hamvas a bőr, akkor nem lesz elég a tisztítás, tonizálás és hidratálás megszokott hármasa, hanem igenis szükség lesz egy olyan plusz bevitelre, amikor gyógyítjuk is a bőrünket.

A Florence terméke, a legjobb c vitamin szérum arra ad lehetőséget, hogy azokat az anyagokat pótoljuk és megadjuk az arcbőrünknek, amiket a mindennapok során elveszít. Ahogyan abban is segít ez a szer, hogy az évek során szerzett sérüléseket, mint mondjuk a napsugárzásnak köszönhető napfoltok, vagy pattanások után maradt bőrhibák – mind-mind elhalványítsa, adott esetben eltüntesse. A florencebio.hu oldalon erről több fotó is látható, hogy milyen volt és milyen lett a kezelt felület különféle bőrtípusokon. Szerintem a képek magukért beszélnek, nézzétek meg, ha gondoljátok.

A legjobb c vitamin szérumban értelemszerűen C-vitamin van, de nem kizárólagosan, hiszen ennek kell egy szállító anyag, illetve felszívódást segítő anyagok sem ártanak hozzá. Így aztán a szérum a C-vitamin mellett még E-vitamint is tartalmaz, sőt, még a díjat is nyerő Argirelox peptidet is tartalmazza, ami a ránctalanításért felel. Ezek az anyagok pedig egy olyan organikus elegyben találhatók meg, amik tartalmaznak még ezeken kívül különböző molekulatömeggel rendelkező hialuronsavakat, aloe vera kivonatot és még jojobaolajat is. Ez mind kivétel nélkül rendkívül hatékony módon tud ahhoz hozzásegíteni, hogy a nap okozta sérülések, bőrelváltozások elhalványuljanak, meggyógyuljanak, valamint a ráncok megteljenek és kisimulhassanak. Nem utolsó sorban a pattanásos, problémás bőrre is remek hatással van ez a vitamin bomba, tehát bárkinek érdemes lehet kipróbálni.

Ahogy már korábban is említettem, a legjobb c vitamin szérum nálam sem csak úgy vaktában van az arcápolási rutinomban – ez a harmadik lépése a teljes kezelésnek, amit minden nap elvégzek a bőröm épségéért.

Az első lépés során talán nem mondok újat, ha azt mondom, hogy megtisztítom az arcbőrömet. Erre szintén a Florence termékét használom, ami egy szintén bio, organikus alapanyagokból készített vegán termék, egészen pontosan egy arctisztító tej. Ezzel eltüntethetem a napi szennyeződéseket az arcomról, ahogy a smink javát is le tudom mosni vele. Ezt követi második lépésben a tonik használata, amely amellett, hogy a még esetleg megmaradó sminket eltünteti és segít abban, hogy a tág pólusok összehúzódjanak.

A harmadik lépés a már említettem C-vitaminos szérum, amiért mindig különösen hálás az arcbőröm. Akár már néhány hét alatt is képes csodát tenni, az én napfoltjaimat legalábbis gyakorlatilag eltüntette és ezért nagyon hálás vagyok. A negyedik, egyben utolsó lépésben pedig hidratálom a bőrömet a Florence hidratáló arckrémjével. Ezek után olyan selymes és fényes az arcbőröm, mint 20 éves koromban. Finom és puha, közelről és távolról egyaránt ápolt és egészséges bőr látszatát kelti – hát még az érzet milyen csodás, hogy nem száraz, nem zsíros és nincs vele problémám.

A legjobb c vitamin szérum külön is és csomagban is rendelhető a felsorolt termékekkel együtt. Ha van már kialakult arcápolási rutinotok a megszokott termékekkel, akkor azokat is remekül ki tudja egészíteni ez a szer, de ha nyitottak vagytok az egész termékcsalád megismerésére, akkor most kedvezményesen lehet megrendelni ez a csomagot, méghozzá 20%-kal olcsóbban, mint amennyibe egyébként kerülni szokott. Szerintem ez egy remek vétel, szóval ha van pár percetek látogassatok el a florencebio.hu oldalra, hátha nektek is megtetszik a dolog.