A illóolaj vásárlásnál sem mindegy a minőség, pont mint a taktikai lámpánál

illatok

Egy ismerősöm most járőrként dolgozik, és a múltkor elpanaszolta, hogy mennyire nehezen talált megfelelő taktikai lámpát. Ez számára egy rendkívül fontos munkaeszköz, és valahogy sose volt szerencséje velük, mindig volt valami probléma. Mondtam neki, hogy teljesen megértem a problémáját. A jó minőségű eszköz vásárlás problémájával én is szembesültem már. Én a megfelelő minőségű illóolajak beszerzésével vagyok így, amelyek fontos munkaeszköz a számomra. Ugyanis masszőz vagyok, és szeretem mindig megteremteni a megfelelő hangulatot ahhoz, hogy a vendégeim tudjanak relaxálni. A zene mellett fontos számomra, hogy az odaillő illatok is hozzájáruljanak a harmónia megteremtéséhez. Sokáig keresgéltem, mire megtaláltam azt a helyet, ahonnan beszerezhetem azokat az illatokat és olyan minőségben, amire szükségem van. Ez a hely pedig nem más, mint a Pipere Porta!

Ha fontosak az illatok, akkor Pipere Porta!

A pipereporta.hu-ra véletlenül találtam rá, amikor illóolajakat keresgéltem. Már nagyon untam, hogy mindenféle összepancsolt löttyöt találok csak illóolaj néven. Az illatok sem olyanok, mint amit címke ígér, és sokszor érezni valami fura mellékszagot. Emiatt döntöttem, hogy az interneten keresgélek, hátha sikerrel járok. Így akadtam rá a Pipere Portára is. Amikor megnyitottam a weboldalt, már akkor szimpatikussá vált. Nem egy ízléstelen és túlcsicsázott felületre érkeztem, hanem egy egyszerűen átlátható, letisztult oldalra. A keresett kategóriát is könnyedén megtaláltam, nem kellett hosszú percekig keresgélnem. Az illatok, aromák opcióra kattintva további kategóriák jelentek meg. Volt külön olyan, gyertyába és kencébe való illatok. De voltak külön ajakírba tehetők is. Én végül az illóolajak kategóriát választottam ki. Lehetett 10, 30 vagy 50 ml-es verziót választani, és természetesen többféle illat is volt.

Úgy voltam vele, hogy első körben csak 2-3 illatot választok ki, és ha beválik, akkor még visszatérek ide. Miután kiválasztottam ezeket az illatokat, meg is rendeltem őket. Ezután még egy kicsit elidőztem az oldalon. Láttam, hogy van lehetős szappan-, gyertya- és kencekészítéshez is beszerezni a hozzávalókat. Ezenkívül felfedeztem, hogy vannak oktatóvideók rengeteg hasznos tippel, illetve van blog is, ami szinten rendkívül érdekesnek bizonyult. El is határoztam, hogyha beválnak a megrendelt illatok, akkor mást is ki fogok próbálni innen.

Tökéletesen beváltak a Pipere Portáról rendelt illatok

Épségben és hiánytalanul megérkeztek a megrendelt illatok a Pipere Portától. A következő néhány napban minden alkalommal másikat alkalmaztam a masszázsok során. Maximálisan elégedett voltam, pontosan ilyen hatást vártam egy illóolajtól. Nagyon megörültem, mert így végre volt egy hely, ahonnan tudtam megfelelő illóolajokat rendelni. Nem is haboztam sokáig, hanem visszatértem a pipereporta.hu-ra és további illatokat válogattam össze. Ezenkívül, mivel felkeltette az érdeklődésemet a szappankészítés, ezért az ahhoz való alapanyagokat is kosárba tettem. Izgatottan adtam le a rendelést, és alig vártam, hogy belekezdjek a szappankészítésbe, illetve hogy újabb nagyszerű illatokkal járuljak hozzá, hogy a vendégeim a lehető legpihentetőbb élményben részesülhessenek!

A második rendelésemet kivételesen nem házhoz kértem, hanem személyes átvételre az üzletbe. Szerencsére a Pipere Portánál erre is van lehetőség, és itt akár készpénzzel is tudunk fizetni. Nagyon kedvesek voltak, és a rendelésem ezúttal is pontosan volt összeállítva. Az illóolajok ezúttal is nagyszerűek voltak, és a szappankészítéshez vásárolt hozzávalókkal is elégedett voltam. Bár még azért van mit gyakorolni a szappankészítésben, az biztos, hogy egy igazán nagyszerű hobbit sikerült találnom.