A csapat számára a póló nyomás volt a megoldás

Vannak, akik sokkal nyugalmasabb hobbit választanak maguknak, mint például jómagam. Olvasnak, makettet építenek, írnak, kirándulnak, és akkor ott vagyok én meg a barátaim, akik a szabadidőnkben romos, elhagyatott épületeket keresünk fel, és felfedezzük őket. Erre van is egy angol kifejezés: “urban exploration”, vagyis városi felfedezés. Ez nem minden esetben teljesen legális, ugyanis előfordul, hogy olyan helyre tévedünk be, ahová nem lenne szabad, de anyagi kárt nem okozunk, senkit sem zavarunk, szóval miért ne? Éppen egy szakboltban jártam, hogy új taktikai lámpát vegyek magamnak, mert az előző már nem működik valami jól, amikor belém hasított az ötlet: miért ne csináltathatnánk magunknak egyenpólókat? Mennyire jól nézne ki, ha az egész csapatnak egyforma pólója lenne a saját logónkkal, és akkor az általunk készített felvételeken is látni lehetne, hogy összetartozunk? Mint ahogy azt sok más, hasonló társaság is teszi. Ehhez persze kellett egy hely, ahol normális áron van a póló nyomás, és akár még a tervezésbe is be tudnak segíteni, de rövid idő alatt sikerült rá megtalálni a legmegfelelőbbet a lolmarkt.hu személyében.

Eleve úgy álltam neki a keresésnek, hogy a póló nyomás a lényeg, főleg az egyedi. Sok olyan cég és weboldal működik, ahol foglalkoznak rendelésre készült egyedi pólók és pulcsik nyomtatásával, azonban a legtöbb esetében elég korlátozott, hogy miből lehet választani. Mi több, olyanba is belefutottam, ahol az “egyedi” azt jelentette, hogy a meglévő kész elemeket lehetett variálni. Na, nekünk pont nem ez kellett, hanem egy olyan, ahol a miáltalunk megálmodott és megrajzolt emblémát nyomják rá az általunk választott színű pólóra, a lolmarkt.hu pedig ezt tökéletesen hozza. A keresgélést fel is függesztettem, amint ráakadtam, mert úgy voltam vele, hogy ennél ideálisabbat nemigen fogok találni. Náluk akár egy darabot is lehet rendelni a saját mintánkkal készült pólóból, de többet is, a megrendelő igénye szerint. Sőt, a saját grafikus kollégáik akár ki is pofozzák az alap ötletet, ha erre van igény. Hiszen nem mindenki tud olyan minőségben digitális rajzokat készíteni, amit egyből lehet is nyomni, nem igaz?

Természetesen ezzel együtt a saját pólómintáikból is egészen elképesztő kínálat van, különböző témakörökre felosztva több száz minta közül válogathatunk. Akár születésnap, akár évforduló, legény- vagy lánybúcsú, netán valami humoros, amivel feldobnád a ruhatáradat, illetve megmosolyogtatnád vele a kollégáidat, biztosan találni fogsz megfelelőt. Igazából én személy szerint elütöttem majdnem egy teljes órát azzal, hogy a kész mintáikat nézegettem, és még így sem értem a végére, tehát bőven van miből válogatni.

A másik, ami nagyon szimpatikus volt a lolmarkt.hu póló nyomás szolgáltatásában, az a gyorsaságuk. Amint megérkezik hozzájuk a megrendelés, illetve amint a vevő leokézta az egyedi pólók minden paraméterét (szín, méretek, minta, stb.) nem sokkal később már el is kezdődik a gyártás, és a megrendelő pár napon belül futárszolgálat révén már hozzá is juthat a kívánt pólókhoz. Persze ez a mennyiségtől is függ, hiszen ha valaki 5-öt vagy 50-et rendel, egyáltalán nem mindegy. Nagyobb mennyiséghez persze már szitanyomást alkalmaznak, nem digitális nyomtatást, de ez utóbbi abban az esetben jön különösen jól, ha a későbbiek folyamán további rendeléseket szeretnél leadni ugyanarra a mintára. Vagyis ha bővül a csapat a jövőben, akkor ismét tudunk póló nyomásért hozzájuk fordulni.

Végül rettentő elégedettek voltunk azzal, amit a lolmarkt.hu-tól rendeltünk és kaptunk. A póló nyomás minősége egészen kiváló lett, a felsők anyaga kifogástalan, és pontosan olyan sötétzöld, amilyet akartunk. Ez így kiválóan illeszkedik a felfedezős-játszós-kúszómászó öltözékünkhöz, és büszkén fogjuk viselni minden alkalommal, valahányszor egy új expedícióra megyünk. Habár a mi hobbink kicsit extrém, de bárki másnak is csak javasolni tudom a lolmarkt.hu pólókészítő szolgáltatását, akár egyedi mintáról van szó, akár a saját kínálatukból választana valami vicceset, figyelemfelkeltőt.