Seek Thermal Reveal XR Camo mini hőkamera

Seek, Pulsar, Flir hőkamerák

  • Seek Thermal Reveal XR nimi hőkamera
    Seek Thermal Reveal XR nimi hőkamera
Ár:159900.00Ft.
Van kérdése a termékről?

A Seek nagy hatótávolságú, FASTFRAME képalkotó technológiával, szűk, 20°-os látószöggel rendelkező hőkameráját mutatta be az elmúlt időszakban, mely megérkezett Magyarországra is.

A másodpercenként 15 képkockánál nagyobb sebességű RevealXR FASTRFAME ideális a gyors mozgást rögzítő alkalmazásoknál. A kamera a 206x156-os hőérzékelőjével és az erős, 300 lumenes LED fényforrásával infravörös és látható fénytartományban egyaránt alkalmas képrögzítésre. Az egy kézzel végezhető vezérlés és beállítás ideális a sötétben történő biztonsági, védelmi, bűnüldözési és vadászati tevékenységekhez. A fix fókusz 274 méter hatótávolságot tesz lehetővé, amelynél szemünk már nem lát.

A Seek RevealXR FASTFRAME technológia kiváló hőképes megfigyelést szolgál a 206x156-os képérzékelővel, a több mint 10 óra üzemidejű akkumulátorral és a nagy felületű, színes kijelzővel együtt – mindez egy készülékben.

Választhatunk terepszínű, vagy fekete kivitel között: TrueTimber Kanati Camouflage (terepszínű) vagy Pure Black (fekete).

Hét különféle színkészletből vagy szürke árnyalatú képet választhatunk, kontrasztot fokozhatunk. A mikró SD memória kártya segítségével rögzíthetjük, tárolhatjuk és USB kábellel számítógépünkre továbbíthatjuk képeinket.

A hőkamera működési elve a hőmérséklet különbségeken alapszik. A Seek Thermal Reveal XR igen csekély hőmérséklet-különbségek mérésével a láthatatlan energiamintákat a hőkamera olyan tisztán látható képekké alakítja, amelyeket az emberi szem önmaga nem mindig látna. Mivel az érzékelt energiát nem befolyásolja a látható fény, a Seek infravörös hőkamera nagy hatótávolsággal használható nappal és éjszaka egyaránt.

Hozzászólások: